Price Free!

Course Features
access_time
Целогодишно
playlist_add_check
Всеки ден от 17:00 ч.
terrain
Зала за танци, Бул. „Свобода” 18

Период:  Целогодишно

Ден и час на провеждане: Всеки ден от 17:00 ч.

Място на провеждан:  Зала за танци, Бул. „Свобода” 18

Лице/телефон за контакт по дейността:  08940579985

Кой провежда дейността: Ваня Александрова

English (Английски)

chat_bubble_outlineReviews