Price Free!

Course Features
access_time
Целогодишно
playlist_add_check
Всяка последна сряда на месеца
terrain
В читалището

Период: Целогодишно

Ден и час на провеждане: Всяка последна сряда на месеца

Място на провеждан: В читалището

Лице/телефон за контакт по дейността: 0878 133549

Кой провежда дейността: Вера Аврионова

English (Английски)

chat_bubble_outlineReviews