Price Free!

Course Features
access_time
Целогодишно
playlist_add_check
Вторник 14:00 ч.
terrain
Залата за изяви и библиотеката

Период:  Целогодишно

Ден и час на провеждане: Вторник 14:00 ч.

Място на провеждан:  Залата за изяви и библиотеката

Лице/телефон за контакт по дейността: 0889 506030

Кой провежда дейността:  Благовеста Петрова

English (Английски)

chat_bubble_outlineReviews